Client: Teilor Jewellery

Proiect: Instagram Filter Virtual Try-ON

Brief:

Teilor cel mai important jucator pe piata de bijuterii din diamnte din Sud -Estul Europei  ne-a abordat pentru realizarea unui concept de aplicatie prin care utilizatorii sa poata testa virtual o pereche de cercei exclusiviti. Provocarea a data de client a fost aceea ca aceasta camapanie avea nevoie de un “awerness ” important pe social media.


120k utilizatori

300 shareuri

2,000 capturi


Solutia:

Solutia noastra a fost sa folosim puterea social media si sa construim un filtru de Instagram care sa permita utilizatorilor sa probeze in timp real perchea de cercei exculusivisti. Cerceii au trebui construiti de la zero dupa fotografiile clientului si au trebuie sa fie cat mai aproape de realitate in modul cum arata si in modul in care se miscau.

Provocarile:

Una dintre provacarile proiectului au constituti in realizare modului realistic de miscare a cerceilor in filtru de Instagram. Am combinat rotatia capului cu cateava ecuatii matematice pentru a construi un model de gravitatie cat mai apaope de realitate.

Am reusit sa raspundem provocarii de a potrivi cerceii la urechile cat mai multor tipologii de persoane care foloseau filtru de instagram prin realizarea unei scalari automate.

Creatia si modelarea 3d a obiectelor de bijuterie cu diamante si folosirea lor in mediul digital la realitatii augmentate de catre echipa naostra de scpecialisti a facut ca modelul de cercel prezentati in filtru de instagram sa fie perfect asemnator cu cel din realitate

Hai sa vorbim: