Utilizatorii Google pot aduce in mediul lor, tigrii, lei si ursi in marime naturala.

In urma cu o luna, Google a inceput sa ofere suport pentru continut tridimensional pe device-urile compatibile cu AR si ARCore prin functia Augmented Reality din butonul Search.

Prin butonul “View in 3D”, utilizatorii pot fi la curent cu noutatile aduse continutului tridimensional: momentan diferite vietuitoare, precum aligatori, vulture, ratoni, cai pisici si caini, dar si rechini. Probabil in viitor chiar si dinozauri!

Aplicatia de cautare al acestui continut va arata in timp real utilizatorilor modele 3D care pot fi rotite ori redimesionate la scara dorita, printr-un singur gest.

Va puteti juca cu testul nostru cu celebrul AVOCADO AICI

Apasand butonul “View in Your Space”, utilizatorii vor activa experienta de AR. Daca sunt la prima experienta de acest gen, utilizatorii vor trebui sa ofere camerei acces, iar apoi aplicatia va cere acestora sa isi mute device-ul pentru a scana suprafetele. Odata identificata o suprafata, aplicatia plaseaza modelul 3D in vizorul camerei, iar din acel moment utilizatorii isi pot ajusta figurina in functie de spatiul in care se afla ori unghiul pe care vor sa il surprinda. Evident, exista si posibilitatea de a capta imaginea pentru posteritate, cu alte cuvinte poti plasa in propriul dormitor un urs polar ori un rechin in cabina de dus. Un fel studio virtual de la Hollywood la tine acasa!

Google isi propune ca in viitor sa ofere utilizatorilor un continut 3D variat, iar companii precum New Balance, Samsung, Volvo, Wayfair s-au partaneriat deja cu prestigioasa companie de tehnologie pentru a oferi continut variat si interactiv. Aceste parteneriate le vor da consumatorilor de tehnologie optiuni nelimitate de a incerca tot felul de produse disponibile in retail, inainte de a si le achizitiona cu adevarat! 


Pentru mai multe detalii despre viitorul web ar ne puteti contact la hello@conceptfactory.ro